Poortwachtersloket verzorgt door heel Nederland verzuimcontroles of lekencontroles. Dit doen we 7 dagen in de week voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierbij werken we in een vast team van zeven controleurs. Als de controles voor 10.00 uur worden aangemeld worden ze de zelfde dag nog uitgevoerd. Een terugkoppeling ontvangt de werkgever telefonisch en schriftelijk. Als werkgever kunt u ervoor kiezen om een verzuimcontrole in te zetten bij frequent verzuim, of als onderdeel van het verzuimprotocol. De controle kan ook ingezet worden bij een twijfelachtige ziekmelding.

Het doel van de verzuimcontrole of lekencontrole is nagaan of een zieke werknemer aanwezig is op het doorgegeven verblijfadres. Tijdens de controle zal worden nagegaan of de werknemer verwacht op korte termijn weer aanwezig te zijn op het werk of behoefte heeft aan een bedrijfsarts.

Na het verzuimbezoek zal de rapporteur direct een telefonische terugkoppeling geven aan de opdrachtgever. Binnen 24 uur ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke terugkoppeling. De controleur is geen arts, een medische diagnose zal dus niet worden vastgesteld.

Indien de werknemer niet aanwezig is, zal er telefonisch contact worden opgenomen met de werknemer en wordt er een schriftelijke bevestiging achtergelaten. Uiteraard ontvangt de opdrachtgever hier ook een terugkoppeling van.
Poortwachtersloket verricht de controles landelijk.
 

Wilt u direct een verzuimcontrole aanvragen? Klik dan hier!

De kosten voor de verzuimcontroles variëren. Een overzicht vindt u hieronder:
 

Product Prijs
Maandag tot vrijdag voor 10.00 uur aangemeld. 
Bezoektijd van 8.30 uur tot 17.00 uur op maandag t/m vrijdag, dezelfde dag een telefonische en schriftelijke terugkoppeling.
Vanaf €79,95
Maandag tot vrijdag na 10.00 uur aangemeld.
Bezoektijd tot 17.00 uur doorgaans dezelfde dag uitgevoerd met een 
telefonische en schriftelijke terugkoppeling, uiterlijk binnen 24 uur.
Vanaf €79,95
Maandag tot vrijdag bezoektijd van 17.00 uur tot 8.30 uur.
Bezoektijd tussen 17.00 uur en 8.30 uur. Bezoektijd op verzoek,
telefonische en schriftelijke terugkoppeling op de eerstvolgende werkdag.
€ 105,00 excl. BTW per controle.
Zaterdag, zondag en feestdagen.
Dezelfde dag een telefonische terugkoppeling. Uiterlijk de
eerstvolgende werkdag een schriftelijke terugkoppeling.
€ 105,00 excl. BTW per controle.